Afslibning af gulve ved dygtig faglært gulvsliber

30 juli 2021
Astrid Pedersen

Er det ved at være nogle år siden at dit trægulv sidst fik gulvservice? Så bør du overveje om det ikke snart er tid igen.

Hvornår trænger mit gulv til en gulvslibning?

Når et trægulv bliver slidt vil det fremgå ret tydeligt af dets overflade. Denne vil nemlig være plettet, ridset og misfarvet i et omfang som gør det umuligt at få gulvet til at skinne ved hjælp af en almindelig gulv vask.

Pletter, skjolder, ridser og slidspor vil nemlig være indlejret i træværkets overfladiske fibre. Disse vil som følge af årelang slitage være indtørrede og porøse, og uden den beskyttelse som kommer fra sæbe eller olie.

Når først gulvet når dette stadie vil der ikke være nogen vej uden om en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling hvis gulvet altså skal være flot igen. Og til dette formål bør du hyre en dygtig og erfaren gulvmand.

Hvorfor skal jeg betale mig fra en gulvafslibning?

Måske tænker du at du da bare selv kan rende ned og leje en maskine til afslibning af gulve i det nærmeste byggemarked. Dette kan også godt lade sig gøre. Men så skal du belave dig på hårdt slid og et resultat som ikke bliver nær så pænt.

Det kræver nemlig et vist professionelt håndelag at manøvrere den tunge gulvafslibning maskine. Og et sådant besidder en faglært gulvmand.

Hvem kan hjælpe med afslibning af gulve i København?

Er du bosiddende i København, på Frederiksberg eller i det øvrige hovedstadsområde kan du altid tage kontakt til gulvafslibning-priser.dk.

Hos gulvafslibning-priser.dk får du ikke alene nogle af markedets bedste priser på gulvafslibning og efterbehandling. Du får også en professionel service og den bedste rådgivning og vejledning omkring såvel efterbehandling som gulvets fremtidige pleje. Og så er du sikret et smukt og holdbart gulv i mange år.

Læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/ 

 

Flere Nyheder