Bestil firmajulegaver online – det betaler sig

22 oktober 2020
Astrid Pedersen

Firmajulegaver er en tradition som er værd at værne om. Når du giver dine ansatte flotte firmajulegaver viser du dem at du værdsætter deres indsats hen over det seneste år.

Traditionelt vil firmajulegaver blive uddelt ved firmaets årlige jule afslutning, således at medarbejderne kan hjembringe deres gaver og få glæde heraf i juledagene. Men i denne tid, hvor flere og flere arbejdspladser har afskaffet de sociale begivenheder, og visse kontorer er gået helt eller delvist over til hjemmearbejdspladser, kan det godt være op ad bakke at få fordelt julegaverne. Og derfor er det smart at lade medarbejderne selv bestille deres firmajulegaver online.

Hvor finder jeg de bedste vælg selv firmajulegaver online?

Hvis du gerne vil give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres egne firmajulegaver, men synes det er for trist og upersonligt med et kedeligt gavekort, kan du vælge selv at sammensætte en fin julegave butik online.

Hos Borg & Bigum kan du selv bygge en online shop og give firmaets ansatte adgang hertil via en kode. Den online shop kan du befolke med julegaver fra Borg & Bigums store sortiment af designer produkter, køkkenudstyr, beklædning, elektronik og spiselige julegaver. Du kan vælge gaver ud fra en på forhånd fastsat pris kategori således at du er sikker på at den samlede pris på julegaverne ikke overstiger dit maksimum. Og du kan sammensætte udvalget i din shop bredt så at der er noget for en hver smag.

På den måde kan dine ansatte selv vælge hvorledes de vil begaves i anledning af højtiden. Dine medarbejdere vil få nøjagtig den gave de hver især ønsker sig – og du slipper for besværet med at skulle bestille og distribuere de mange firmajulegaver.

Bestil firmajulegaver hos Borg & Bigum, eller byg firmaets egen online julegave butik, via den online shop på firmagavernu.dk

Flere Nyheder