Bliv gode venner med din murer i Djursland

31 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Den her opfordring skal slet ikke ses som et svinkeærinde, hvor man gerne vil lære ens murer i Djursland bedre at kende, fordi man så håber på rabatter, at man gerne vil i lære, eller fordi man desperat søger venner, og man kan altid falde i snak med en profession.

Men det handler mere om, at man i denne sammenhæng gør noget for at berige lokalmiljøet, når vi nu snakker dette område i Jylland.

Dette kan være i forbindelse med, at man selv er flyttet til Djursland, og man gerne vil lære de forskellige erhvervsdrivende at kende i området, så man får et bedre og personligt forhold til dem – så man også kan sætte ansigter på dem.

Men det kan også være, at man hører om en ny murer, om vedkommende arbejder der eller ej, som er flyttet til området, som man gerne vil gøre mere for, at vedkommende bliver integreret i området.

Skab et sammenhold i Djursland 

Det kan altid være svært at flytte et nyt sted hen, om det er en selv, eller det er den her murer, men hvis man gør sit for at komme forbi, komme hinanden ved og lære hinanden bedre at kende, så er der en bedre mulighed for, at man kommer bedre ud af det med hinanden.

Her kan man melde sig ind i foreninger sammen, eller man kan bare lære ens naboer at kende.

Måske er der en jargon eller måde at gøre tingene på, som man være lettere at lokke kunder til på den måde – eller bare en større omgangskreds.

Så hvis det bliver koldt om vinteren og mørkt, så ved man også, hvor man lige kan mødes, og man ved, hvem man kan være bekendt at besøge og opsøge, fordi man er begyndt at kende hinanden bedre.

Det kommer således alle til gavn.

Flere Nyheder