Bliver du forarget over det, der er på Love Lingeri?

05 april 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nogle mennesker, der er mere puritanske, bornerte og generte end andre, og det må man acceptere.

Men ligesom man siger, at hvis der er noget på TV’et, som man ikke bryder sig om, så er det bedre at finde en anden kanal eller helt slukke TV’et, end at man sender et klagebrev til dem, der har lavet udsendelsen.

For hvis det reelt er et dårligt program, så skal de lave seertal nok sørge for, at det program ikke bliver sendte igen eller får en sæson mere.

På samme måde, som hvis man så falder over https://www.love-lingeri.dk/ og lige umiddelbart synes, at det er alt, alt for frækt til en, og man ikke kan forstå, hvordan der er nogle, der vil markedsføre den slags produkter og så endda på dansk!

Man er næsten tæt på at skrive til dem, hvad de bilder sig ind, men før du gør det, så skal du huske på, at det ikke er ulovligt eller for den sags skyld på kanten til det moralsk forkastelige.

love lingeri

Love Lingeri skal være her ligesom så mange andre

Der er jo faktisk mennesker, hvis hele deres liv begår sig med at sælge, finde og endda opfinde den slags produkter, som der bliver solgt her, og man forsøger altid at skabe det bedste, flotteste og dejligste til kunderne.

Desuden skal du huske på, at hvis du ikke lige er vant til at se den slags, så kan det være chokerende at opdage første gang, fordi man får smidt så meget information samt billeder i ansigtet.

Men som chokket har lagt sig, så opdager man måske finesserne ved tingene, og man kan se, at der er nogle af deres ting, der egentlig ser meget interessante ud.

Måske er der endda noget, som du godt kunne bruge!

Sådan indledes dit eventyr med Love Lingeri.

Flere Nyheder