Blød SM? Disse ting skal du købe

14 oktober 2017
Camilla Skøtt
Blød SM? Disse ting skal du købe

Vil du gerne kigge nærmere på SM, men holde dig i den lidt blødere boldgade? Så har vi fundet 3 ting, du ikke kan undvære, og som giver et ekstra kick til legen i soveværelset. Alle produkterne kan du købe her: https://www.belugi.dk/, hvor du får både prisgaranti og en diskret forsendelse.

Begynderværktøjet

Er du fuldstændig nybegynder i denne del af den frække verden, så kan du med fordel starte med hænderne. Det er selvfølgelig ikke sexlegetøj, men det kan hjælpe dig og din partner med at finde ud af, hvor hårdt I kan lide. Slå kun på de fyldige områder af kroppen, fx lårene og bagdelen, da disse steder bedst tager mod slagene.

Når I har øvet jer lidt, kan I tage andre redskaber i brug, og her er en såkaldt “paddle” en god start. Den er kort og flad og er god til at gøre huden mere følsom.

Jeres første pisk

Når I er klar til at tage endnu et skridt, så kan I investere i en “flogger” – en pisk der er lidt blødere end den traditionelle. Start eventuelt med en flogger i et blødt materiale, og gå så over til et hårdere med tiden, hvis din partner kan lide det.

Brystklemmer

Med brystklemmer får du et godt, fast greb om dine bryster, og de er ideelle til fræk pirring af brysterne. Sæt dem selv på eller lad din partner prøve.

Flere nyheder