Få det bedste tilbud på en billig hjemmeside

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Få det bedste tilbud på en billig hjemmeside

Hvis din virksomhed er af begrænset størrelse, kan du måske komme i tvivl om hvorvidt det overhovedet er nødvendigt at have en hjemmeside. Det samme gør sig gældende hvis du ikke sælger dine produkter eller ydelser over nettet. Mange mindre virksomheder, som ikke beskæftiger sig med direkte online salg – for eksempel håndværkere, advokater, revisorer og lignende – stiller sig tøvende over for det at få designet en hjemmeside.

Den helt store tvivl går på hvorvidt en hjemmeside overhovedet er investeringen værd. Samtidig er mange små virksomheder ikke i stand til selv at afse de nødvendige ressourcer i forbindelse med opdatering af en hjemmeside. Da en hjemmeside ikke er et varigt forbrugsgode, men tvært imod kræver jævnligt vedligehold og opdatering på indholds siden såvel som rent teknisk for at kunne holde sig i luften, er der flere som dropper hjemmesiden. Og det er faktisk synd – for dermed går de glip af en væsentlig kilde til såvel generering af nye leads som til fastholdelse af eksisterende kunder.

Hvem kan hjælpe mig med en god og billig hjemmeside?

Desværre er der også mange digitale bureauer, som tager ganske ublu priser for udarbejdelse og hosting af hjemmeside. Disse bureauer lukrerer på den almindelige kundes manglende viden, og formår derfor at sælge store, dyre løsninger, som kunderne slet ikke har brug for.

Hos Dam Studio ApS kan du altid få et tilbud på en billig hjemmeside, som dækker din virksomheds behov. En mindre virksomhed uden online salg har brug for en online tilstedeværelse, og Dam Studio ApS har specialiseret sig i at fremstille hjemmesider som dækker netop dette behov. Som mindre virksomhed har du blot brug for en lille, billig hjemmeside med højst 4 – 5 undersider – og her kan Dam Studio ApS hjælpe.

Du kan læse mere, og få et tilbud på en funktionel og billig hjemmeside, på damstudio.dk

Flere Nyheder