Få hjælp til både fysiske og psykiske problemer med ansigts refleksterapi

21 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Lider du af fysiske eller psykiske lidelser, som du har svært ved at få bugt med traditionel behandling, kan det være en god ide, at du ser på, hvilke muligheder du har for alternativ behandling. Der findes i dag en række forskellige former for behandling, og det kan derfor være smart for dig at prøve en af dem af for at se, om det hjælper dig. 

Du kan for eksempel prøve ansigtsrefleksterapi af. Det er en form for massage af ansigtet, hvor man rammer bestemte reflekszoner, der påvirker andre steder i kroppen. Du kan altså se på det som en form for omvendt zoneterapi. Ved at påvirker zonerne kan du måske mærke en lindring af dine problemer, eller måske vil du helt slippe af med dem. 

Leder du efter et sted, hvor du kan få ansigts refleksterapi i Næstved, kan du for eksempel se nærmere på idraetsmassage.dk. De har stor erfaring på området, og de kan derfor hjælpe dig med en række forskellige former for lidelser. Det kan både være fysiske, psykiske og hormonelle. 

image

Sådan kan du mærke, at ansigtsrefleksterapien virker 

Når du har fået ansigtsrefleksterapi, er det faktisk normalt, at du får det dårligere i tiden lige efter. Det skyldes, at din krop er i gang med en udrensning. Du vil derfor både kunne føle dig mere træt, have sværere ved at sove, få kulderystelser, få hovedpine, føle større tørst og være mere træt. Det er alt sammen normalt, hvis det kun varer i kortere tid. 

Med de mange symptomer vil det altså være tydeligt for dig at mærke, at ansigtsrefleksterapien rent faktisk virker. Det kan næsten være helt rart for dig, da alternativ behandling jo ellers kan virke meget svært at sætte en finger på. Med så konkrete symptomer er det dog tydeligt, at der sker noget i din krop. 

Flere Nyheder