Få hjælp til opførelse af træterrasse i Kolding

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af en stor og rummelig have kan du gøre din ejendom ekstra attraktiv med en lækker træ terrasse. En træ terrasse er et uvurderligt aktiv for et hvilket som helst hus – især om sommeren hvor terrassen danner rammen og hyggelige stunder i solen og under den lyse aften himmel.

Hvis du ønsker at få opført en holdbar træ terrasse bør du kontakte et professionelt tømrer firma. Og er du bosiddende i det sydlige Jylland kan du med fordel benytte A. E. Byg & Montage.

Hvem er A. E. Byg & Montage?

A. E. Byg & Montage er et tømrer firma med base i Fredericia. Den lille velrenommerede virksomhed er ganske nystartet – A. E. Byg & Montage blev grundlagt i 2019 – men har allerede en solid kunde portefølje og et godt ry blandt tilfredse kunder i hele Trekantsområdet.

A. E. Byg & Montage leverer primært tømrer ydelser hos private bolig ejere i Kolding, Fredericia, Vejle, Billund, Vejen og Middelfart. Hos A. E. Byg & Montage er den høje kvalitet i såvel de anvendte materiale som det udførte tømrer arbejde i højsædet – og tømrer mester Anders Ghoufairi sætter en stor ære i at levere et stykke arbejde som er smukt og holdbart. Du får, med andre ord, professionelt udført tømrer arbejde når du vælger A. E. Byg & Montage som dit tømrer firma i Trekantsområdet.

Samtidig er A. E. Byg & Montage kendt for fleksibilitet og en kundevendt tilgang til opgaven. Har du selv specifikke idéer og designs, du gerne vil have afprøvet, kan A. E. Byg & Montage hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Med udgangspunkt i en professionel og faglig baggrund kan A. E. Byg & Montage gøre dine drømme om en smuk og funktionel træ terrasse til virkelighed.

Læs mere, og kontakt A. E. Byg & Montage direkte, via hjemmesiden aebyg-montage.dk

Flere Nyheder