Få styr på de aktuelle PostNord priser

17 april 2020
Astrid Pedersen
Få styr på de aktuelle PostNord priser

Hvis du som ejer af en webshop eller en fysisk butik som sælger varer via online platforme står og mangler en samarbejdspartner ud i fragt og levering, er der nok at vælge imellem. Her til lands er det statslige monopol på forsendelser for længst ophævet, og derfor er der et stort marked for fragt og forsendelses virksomheder.

Blandt disse kan nævnes DHL, GLS, DAO, UPS, Bring og PostNord. Sidstnævnte er en videre udvikling af vort statslige postfirma Post Danmark, som siden 2009 har været den største fragt virksomhed i Norden.

Hvorfor skal jeg vælge PostNord som min leverandør af erhvervs forsendelses ydelser?

Der er mange gode grunde til at vælge PostNord, når det handler om erhvervs forsendelser. Først og fremmest er PostNord en af de største og stærkest funderede fragt og logistik operatører på det nordiske marked. Dette kan du især få glæde af hvis du leverer varer til de øvrige lande i Skandinavien. PostNord er nemlig i besiddelse af et enormt forsendelses netværk, som dels er bygget på de eksisterende partnerskaber og faciliteter fra statsmonopolets tid (for eksempel posthuse, ombringnings centraler og distributions terminaler), dels er udvidet kraftigt inden for de senere år.

Et vigtigt element i PostNords services til såvel private kunder som til kunder fra erhvervs livet er de smarte og fleksible pakkebokse og pakkeshops, som findes i stort antal over hele landet. Foruden de eksisterende posthuse og pakke centraler finder du PostNord pakkeshops i supermarkeder, dagligvare butikker og kiosker landet over – og således også i nærheden af dig eller din modtager.

Med pakkebokse og pakkeshops kan du foretage forsendelser uden for posthusenes normale åbningstider. Din kunde kan afhente sin forsendelse, når det passer ham eller hende, og behøver således ikke at vente på at posten kommer forbi med pakken. Du kan læse mere om PostNord priser på danske-fragtpriser.dk

Flere Nyheder