Find de fleksible og lette barfodssko til kvinder online

25 oktober 2020
Astrid Pedersen

Har du tendens til rygsmerter, måske som følge af spædninger eller indeklemte nerver? Døjer du med træthed, og har du tendens til hurtigt at udvikle hovedpine? Har du generelt problemer med tunge ben, eller uro i benene om natten? Så kan det sagtens være at du vil have fordel af at præve et par barfodssko

Hvad er barfodssko?

Barfodssko er sko i et særligt design som giver dig fornemmelsen af at gå på bare fødder. Dette betyder en minimal begrænsning af den naturlige bevægelse.

Fødderne er utroligt bevægelige, selv om man måske ikke skulle tro det. En fod består af 26 knogler som holdes sammen af kraftige ledbånd. Traditionelle sko er stive og giver ikke fødderne den mobilitet de bør have for at kunne fungere optimalt. Hvis fødderne ikke får den rette støtte og samtidig mulighed for at bevæge sig kan det sætte sig som stivhed i leddene og give anledning til alt fra hælspore til inflammation og gigt.

Der er god evidens for at regelmæssig brug af barfodssko kan lindre lidelser så som hovedpine, rygsmerter, migræne, muskelspændinger, kredsløbs problemer og manglende balance. Samtidig vil fødderne blive mere stimulerede og dermed få en bedre bevægelighed idet man i barfodssko fortrinsvis går på den bløde og fleksible forfod, og ikke på den rigide hæl.

Hvem er Leguano Danmark?

Leguano Danmark er en mindre virksomhed med beliggenhed i Ribe. Hertil importeres de lækre og fleksible Leguano barfodssko, og videre sælges via firmaets webshop. I den online shop finder du et stort og velassorteret udvalg af såvel barfodssko som barfodsstøvler og diverse tilbehør hertil – for eksempel vaskeposer til barfodssko samt de super bløde og sved transporterende bambus strømper og sokker. Hvis du ønsker at vide mere om barfodssko kan du altid kontakte Leguano Danmark Invisalign firmaets hjemmeside – klik ind forbi leguano.dk og læs mere.

Flere Nyheder