Find den rette motorolie til din bil

18 september 2017
Astrid Pedersen
Find den rette motorolie til din bil

Hvis du – som de fleste bilejere – sætter pris på, at din motor fungerer optimalt hele tiden og kan holde i mange år, er du nok interesseret i at vide, hvordan du vedligeholder den bedst muligt. De fleste af os lærte i forbindelse med kørekort kurset, at det er vigtigt at skifte olie på bilen i ny og næ. Olien smører alle de forskellige dele af motoren og sørger for, at motoren kører som den skal. Det kan anbefales, at du foretaget hyppige olie tjek på din bil, når du alligevel er på tankstation for at fylde benzin på – hvis ikke oliestanden i olietanken er høj nok, kan du risikere at tilføje uoprettelig skade på din motor, hvilket i aller yderste konsekvens kan føre til, at du helt skal skifte din motor ud.

Af samme grund bør du udelukkende anvende den type motorolie, som passer til netop din bil. På landberg.dk kan du ved hjælp af den smarte nummerpladesøger få afgrænset søgeresultaterne til de, der passer til din bils mærke, model og årgang. Så kan du frit vælge mellem de mange typer motorolie fra velrenommerede mærker på markedet, for eksempel Castrol, som du i webshoppen på landberg.dk kan få til en noget billigere pris, end den koster på en tankstation eller på et service værksted. Udvalget er også noget større, og du kan købe Castrol motorolie i større kvantum, som du kan opbevare i din garage og selv hælde over på mindre dunke, som kan ligge i bagagerummet.

Det kan anbefales at købe motorolie på nettet og selv opbevare det i bagagerummet frem for at købe det til overpris på tanken eller service stationen. For det første får du netop den kvalitet, du ønsker, og for det andet slipper du for at betale overpris for din motorolie. Kig ind på https://landberg.dk/olie-og-kemi og find motorolie fra Castrol, som passer til netop din bil.

 

Flere nyheder