Find din lokale frisør i Trøjborg her

19 juli 2020
Silje Hansen

Vores hår eller frisure er en stor del af, hvem vi er og hvordan vi ser ud. Du kan i dag vælge mellem mange forskellige frisurer. Der er dermed en stor chance for at ændre udseende eller prøve forskellige styles alt, efter hvad du føler du er i humør til eller klæder dig bedst.

En frisør klipper både kvinder, mænd, drenge og piger. Du kan også vælge at få farvet eller stylet dit hår ved en frisør, hvis du har ønsker om en ny hårfarve eller hvis du skal gøres klar til en konfirmation, fødselsdag, bryllup eller anden begivenhed.

De fleste vælger en fast frisør, når de skal klippes. Man kommer dermed til at lære hinanden at kende og kan få nogle gode snakke, imens man bliver klippet. Det vigtigste er dog at finde en frisør, der sætter en ære i sit håndværk samt får dig til at slappe af imens du bliver klippet.

Frisørtid er lig med selvforkælelse 

Når du besøger din frisør en gang om måneden, hver tredje måned eller hver halve år, er det en god måde at forkæle sig selv på. Her har du mulighed for at trække stikket fra den travle hverdag. Som regel tager en klipning mellem 1-2 timer alt efter, hvor meget hår du har og hvordan du ønsker at blive klippet og plejet. Der er dermed mange frisører der vælger at forkæle deres kunder med en kop kaffe, øl, whisky, te, saft eller noget andet imens man bliver klippet. 

Vælg en kompetent frisør med med højt serviceniveau på Trøjborg

Er du lige flyttet til Trøjborg og leder du efter en ny kompetent frisør, som du kan lægge din lid til? Vi har dermed undersøgt det store udvalg af frisør i Trøjborg, og kan varmt anbefale dig at booke en tid hos Mariashaar.dk.

Flere Nyheder