Giv dit badeværelse nyt liv med maling af fliser i brusekabine

24 september 2021
Emilie Jacobsen

Er det længe siden, at fliserne i din brusekabine har været moderne, har du måske overvejet, om du skal gøre noget ved dem. Det koster dog mange penge at skifte dem ud. Heldigvis har du i dag mulighed for at få dem malet i stedet. I det tilfælde kan de altså få en ny farve uden, at du skal til at hive dem alle sammen ned af væggen og bo i byggerod i flere uger. Det tager ikke nær så lang tid at få en professionel til at komme og male dem. 

Et af de firmaer, der kan stå for maling af fliser i brusekabine, er emaljering-af-badekar.dk. Det skulle man måske ikke tro ud fra navnet, men de beskæftiger sig altså ikke kun med badekar, men blandt andet også med brusekabiner. 

Hos emaljering-af-badekar.dk bruger de en særlig polyurethan til at male brusekabiner med. Det er en blanding af maling og en hærdende substans. Når du går i bad, slider det jo meget mere på brusekabinen, end det gør på en almindelig væg. Derfor er det vigtigt, at det er en meget holdbar form for maling, der er på. Læs mere her

Få det bedste resultat ved at bruge en professionel 

Vil du have det absolut bedste resultat, er det en god ide, at du sørger for at bruge en professionel til det. Du kan godt købe produkter i byggemarkedet til at male din brusekabine med, men du vil slet ikke få det samme resultat. 

Husk på, at du skal leve med resultatet af det i mange år Derfor er det også vigtigt, at det bliver gjort flot og rigtigt første gang. Det er virkelig ærgerligt, hvis du først har brugt tid og penge på at udføre arbejdet selv, og at du så derefter er nødt til at bruge penge på at få en professionel til at gøre det – så kunne du jo lige så godt have brugt ham fra start af. 

Flere Nyheder