Her er kriterierne du kan vælge en kursusudbyder ud fra

10 november 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Er der på din arbejdsplads truffet en beslutning om, at flere medarbejdere skal på forskellige Office kurser? Så vil næste naturlige skridt være, at der skal vælges en kursusudbyder. Det kan dog være lettere sagt end gjort, hvis det er første gang du skal booke det. Lad os derfor også hjælpe dig på vej med at vælge et firma. 

Måder du kan vælge en kursusudbyder på 

Er virksomheden specialist i software løsninger fra Microsoft? 

En første ting du kan forholde dig til er, om din kommende kursusudbyder er specialist i Microsofts forskellige løsninger. For jo mere erfarne hænder du og dine medarbejdere kan komme i, desto større udbytte kan der ofte være af kurserne. 

Hvor rustet er kursusudbyderen ift. at afholde kurser? 

En anden måde du kan vælge en kursusudbyder på er ud fra, hvor rustet firmaet er ift. at afholde kurser. Her kan du både se på den erfaring, firmaet har bag sig, hvor mange undervisere der er tilknyttet, hvilke kurser de kan undervise i, og hvordan et kursus kan afholdes – er det f.eks. muligt at indholdet kan skræddersyes til din arbejdsplads?

Hvad koster et kursusforløb? 

En tredje ting du kan forholde dig til er, hvad et kursusforløb vil koste. Du kan derfor også begynde at indhente tilbud, hvis du allerede ved hvilket specifikt kursus du leder efter. Og hvis du allerede er klar over, hvor mange deltagere der kommer til at være på kurset. 

Hvornår kan kurset afholdes? 

En sidste ting du kan undersøge er, hvornår kurset kan afholdes. For mon ikke du gerne vil sende dine medarbejdere afsted i den nærmeste fremtid. 

Et firma du kan starte med at række ud til, når du skal undersøge disse ting, er 4D. Her vil du helt sikkert også opleve, hvordan de kan indfri kan af ønsker og krav, du har til en kursusudbyder: https://www.4d.dk/kurser/office/vba.

Flere Nyheder