Hvorfor er et stærkt logo design så vigtigt?

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Hvorfor er et stærkt logo design så vigtigt?

Hvis du er i tvivl om vigtigheden af at have et stærkt og genkendeligt logo, kan du blot tænke på nogle af de mest kendte virksomheder i verden. Hvis du tænker på McDonalds, vil du højst sandsynligt se et stort gult M for dit indre blik. Tænker du på Mercedes, er det den kendte stjerne, der kommer frem – og hvilken producent af hardware og software tikker mon ind på lystavlen, hvis du tænker på et sølvfarvet æble, som der er taget en bid af?

Ligeledes vil du, når du kører på motorvejen, ”læse” logoerne i vejsiden lige som du læser piktogrammerne på vejskiltene. Logoerne vil på samme måde fungere som vejvisere – ser du for eksempel det store, gule M, ved du, at her kan du få et hurtigt måltid mad. Og ser du en gul muslingeskal, ved du automatisk, at her kan du fylde benzin på din bil.

Behøver mit firma et professionelt designet logo?

Måske synes du ikke at det er så vigtigt or dit lille firma, at det er i besiddelse af et genkendeligt logo. Men her tager du fejl. Hvis du ønsker at stå frem i mængden af virksomheder, som tilbyder lignende ydelser, er et logo netop vejen frem.

Med et vel udført logo design kan du markere dig på scenen på en helt anden måde end uden. Et logo er dit vigtigste redskab i den branding strategi, som skal profilere din virksomhed og få den ind i potentielle kunders og samarbejdspartneres bevidsthed. Og derfor kan det ikke betale sig at overlade logo design til amatører.

Hvem kan hjælpe mig med professionelt logo design?

Hos Logoshop kan du få assistance til design af et funktionelt og anvendeligt logo, som ikke koster en mindre formue. Klik ind på Logoshop.dk og læs mere om logo design.

Flere Nyheder