Hvorfor skal jeg vælge en Skoda?

11 november 2020
Astrid Pedersen

Skoda er ikke længere biler, som hånes eller latterliggøres, som det var tilfældet i 80’erne og 90’erne. Dengang var Skoda synonymt med en billig og dårlig bil fra østblokken, som kun fattige folk købte, og som havde ringe køreegenskaber og et grimt design.

Nu om stunder er Skoda nærmest bare en Volkswagen i forklædning – fremstillet i kvalitetsmaterialer, komplet med en god og brændstoføkonomisk motor, en rummelig kabine og moderne teknologi. Skoda biler findes i mange størrelser og udformninger, og især familie modellerne Skoda Fabia og Skoda Octavia er særdeles populære blandt danske bil ejere.

Du kan trygt anskaffe en Skoda anno 2020 – uanset familiens størrelse og dine transport behov vil du kunne finde en Skoda model som matcher dine ønsker. Og det til en yderst favorabel pris.

Køb brugt Skoda og spar endnu flere penge

Selv om Skoda biler således ikke hører til de allermest pebrede af slagsen er der alligevel en god sjat penge at spare hvis du vælger at købe en brugt Skoda frem for en fabriksny model. Skoda biler er nemlig ikke undtaget fra de skatter og afgifter som pålægges fabriksnye biler i forbindelse med salg, eller fra det uundgåelige værditab som nye biler gennemlever i løbet af de første 3 – 5 år efter anskaffelsen.

En brugt Skoda vil således kunne erhverves formedelst en brøkdel af bilens nypris. Det, at din nye brugte Skoda har et par år eller fem på bagsmækken behøver samtidig ikke at være ensbetydende med at der ikke er flere kilometer tilbage i tælleren. Du får, med andre ord, en god bil i fornuftig stand når du vælger at købe en brugt Skoda af nyere dato. I hvert fald hvis du finder den hos en autoriseret Skoda forhandler.

Du kan finde et solidt udvalg af brugte Skoda biler til salg på skoda-brondby.dk

Flere Nyheder