Køb professionel hårfjerningslaser online

25 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du på udkig efter laser udstyr til din skønhedsklinik – for eksempel til fjernelse af uønsket hårvækst, tatoveringer eller karsprængninger, eller till behandling af diverse hud lidelser? Så skal du se dig rigtig godt for.

Det er meget vigtigt at laser udstyr, som anvendes i kosmetiske klinikker, lever op til de gældende krav og standarder inden for dette område. En laser til hårfjernelse skal være nem og sikker at bruge, og bør derfor være godkendt af de danske sundhedsmyndigheder.

Hvis du vælger at købe laser udstyr i udlandet risikerer du desværre at komme galt af sted. Til gengæld vil du, hvis du indkøber dit laser udstyr hos en dansk forhandler, virkelig kunne skabe værdi for din forretning. Med det rette laser udstyr vil du kunne opnå fantastiske resultater. Og dette er til glæde for både dig og dine kunder.

image

Hvor kan jeg købe en god og sikker professionel hårfjerningslaser?

Du kan hos den danske forhandler af klinisk udstyr til kosmetisk behandling EBS Medical finde et stort udvalg af laser apparater til hårfjernelse.

Når du køber kosmetisk udstyr hos EBS Medical kan du være sikker på at du får state of the art udstyr som lever op til samtlige krav og standarder inden for området. EBS Medical forhandler udelukkende udstyr fra anerkendte producenter så som DEKA, IDS, Classys, SkinRex, GME, LINLINE og MedArt – velansete brands som er kendte for deres solide udstyr og top of the line teknologi.

Samtidig kan du regne med kvalificeret rådgivning i forbindelse med valg af udstyr når du handler med EBS Medical. EBS Medical har mere end tredive års erfaring inden for området og dermed den rette ekspertise til at yde den bedste service – også når det gælder vejledning.

Du kan altid kontakte EBS Medical for en snak om dine behov for professionel hårfjerningslaser via hjemmesiden ebs-medical.com.

Flere Nyheder