Kom på en virkelig god rejse til Cuba

17 april 2017
admin

Hvor mange steder har du været, hvor du kan sige, at du ikke kender andre, der har været der? Sikkert ikke så mange. De fleste tager til de mest populære rejsemål, hvor de fleste af deres venner også har været. Men hvem har været på Cuba? Du kender måske ingen der har været der. Det er et meget smukt land, og det er meget nemt at komme dertil for danske turister. Som dansk rejsende til Cuba skal du bare have et visum, der kan købes online til et sted mellem 250-400 kroner per person afhængig af, hvor man køber sit visum. Den cubanske ambassade i Danmark sælger ikke længere visum, hvis man møder op på deres adresse i København.

Det meget specielle ved Cuba er, at alt er som i gamle dage. Bygningerne har en meget gammel stil, som du ikke vil kunne finde andre steder i verden. Derudover findes der en masse veteranbiler i Cuba på grund af deres lovgivning omkring køb af biler. Hvis du er interesseret i kultur og “specielle” rejsemål, så er Cuba helt klart noget for dig. De har faktisk to forskellige valutaer: den ene til de lokale og den anden til turisterne. Den til turisterne bliver faktisk kaldt for dollars, selvom det ikke er dollars.

Hvis du ønsker at komme afsted til Cuba, så kan det være en meget god idé at få et rejsebureau til at skræddersy en rejse til dig, fordi det kan være en svær ting at planlægge selv. Hvis det var til Italien eller Spanien, så ville det være nemt at planlægge. Hvis du kontakter rejsebureauet Jesper Hannibal, der har meget erfaring med at hjælpe danskere til at komme ud i verden, så vil du kunne få et tilbud på en rejse til Cuba, der passer perfekt til dine behov og budget.

Flere nyheder