Kom ud af misbruget – opsøg professionel alkoholbehandling

28 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Som alkoholiker kan det godt være endog særdeles vanskeligt at slippe flasken. Hvis dit forbrug af alkohol er kommet ud af kontrol kan det faktisk slet ikke anbefales at du selv forsøger dig med afvænning.

Her skal professionelle kræfter til – i hvert fald hvis der skal være garanti for at projektet lykkes. Og derfor bør du gå i alkoholbehandling så hurtigt som overhovedet muligt.

Hvor kan jeg gå i alkoholbehandling?

Hvis du leder efter et misbrugscenter som kan forestå en effektiv alkoholbehandling i sikre og trygge rammer kan du med fordel vælge Behandlingscenter Stien.

Behandlingscenter Stien er et dansk misbrugscenter med en høj succes rate når det handler om behandling af afhængigheds betinget misbrug, for eksempel alkoholisme eller pillenarkomani.

Hos Behandlingscenter Stien vil du løbet af et cirka fem uger langt behandlings forløb deltage i gruppe terapi og samtidig modtage individuel terapi. Formålet med behandlingen, som er tilrettelagt ifølge Minnesota kurens principper, er at bevidstgøre dig om årsagerne til dit misbrug og samtidig give dig de redskaber der skal til for at holde din afhængighed på afstand.

alkoholbehandling

Med et ophold hos Behandlingscenter Stien kan du opbygge den styrke du behøver for at kunne bygge din tilværelse op på ny, helt uden misbrug og afhængighed.

Forbliv ædru og tørlagt med et behandlings forløb hos Behandlingscenter Stien

Et behandlings forløb hos Behandlingscenter Stien vil indledes med en afrusning, hvis dette er nødvendigt. Her kan du gennemleve de frygtede abstinenser under overvågede forhold og i trygge rammer.

Efter de fem ugers indlæggelse kan du altid deltage i opfølgende møder så du reducerer din risiko på tilbagefald. Og du vil altid være i kontakt med en misbrugskonsulent fra Behandlingscenter Stien der er tilknyttet dig som mentor.

Du kan læse mere om Stien behandlingscenter alkoholbehandling, og tage direkte kontakt til centeret via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder