Ny Bil? Få bedre råd med et bil lån

04 juli 2019
Astrid Pedersen
image

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det gælder familiens bil. Hvis du og din familie er afhængige af privat transport i det daglige – for eksempel på grund af en afsides liggende bopæl – kan det ikke nytte noget, at bilen er i fare for at stå af hvert øjeblik, det skal være. For det første er det irriterende, når bilen er så slidt, at der altid er et eller andet i vejen.

For det andet er det kompromitterende for familiens sikkerhed og tryghed, når bilens vitale dele – for eksempel styretøj og bremse system – synger på sidste vers, og måske ikke reagerer som det er hensigten. Og for det tredje er det en bekostelig affære, når bilen tilbringer mere tid på auto mekanikerens værksted end i din garage eller på vejen mellem hjem og skole, job eller daginstitution. Reparationer og udskiftninger af reservedele er en omkostnings tung affære. Og så er der hele ulejligheden ved konstant at skulle fragte bilen ned på auto centeret.

Køb en ny bil, og få en højere drift sikkerhed

Du kan vælge at skifte familiens gamle, trætte bil ud med endnu en brugt bil, med risiko for at stå med de samme problemer inden for få år. Eller du kan vælge at investere i en ny bil, med alle de økonomiske og miljømæssige fordele, der følger med. Du vil næsten øjeblikkeligt se en nedgang i dine udgifter til benzin eller diesel, når du køber en ny bil. Dette skyldes den høje grad af energi effektivitet, med hvilken nyere motorer i moderne biler er behæftet. Og du sparer de mange dyre værksteds besøg.

Få råd til en ny bil med et bil lån

Du kan samtidig vælge at finansiere købet af familiens nye bil ved hjælp af et fordelagtigt bil lån. Læs mere, og ansøg om bil lån online, på ikanobank.dk

Flere Nyheder