Ny drømmebolig? – Få grundig og effektiv online-rådgivning hos Hviid Boligadvokater

24 januar 2017
admin

Når I har fundet drømmeboligen, så vil I sikkert helst have bragt formaliteterne i orden hurtigst muligt, så I kan få nøglerne og flytte ind. Det kan klart anbefales at få fat på en kompetent og erfaren boligadvokat, som kan hjælpe jer med at gennemkontrollere dokumenterne, skrive og tinglyse skødet og foretage refusionsopgørelse, så I får en tryg bolighandel. Det behøver ikke at være besværligt, dyrt eller tidskrævende at hyre en boligadvokat. Faktisk er der boligadvokater, som tilbyder online-rådgivning, der er fleksibel og passer ind i jeres hverdag.

Erfarne boligadvokater yder effektiv og billig online-rådgivning

Hviid Boligadvokater er et landsdækkende firma, som tilbyder online-rådgivning, og firmaet har lokalafdelinger overalt i Danmark i byer som Kolding, Vejle, Horsens, Esbjerg, Odense, Aalborg, Aarhus, København, Næstved, Roskilde eller Ringsted. Her foregår al kommunikations med boligadvokaten online via e-mail eller telefon, og I slipper for turen frem og tilbage til boligadvokatens kontor, men I får altid en grundig og effektiv sagsbehandling. Uanset hvilken type bolig, det handler om, er Hviid Boligadvokater klar til at hjælpe jer til en fast, lav pris, som er yderst konkurrencedygtig. Firmaet har eksisteret siden 2007 og har 27 års erfaring med mere end 12.000 gennemførte bolighandler. I præsentationsvideoen her https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs kan I møde Henrik Baastrand, som fortæller om, hvad Hviid Boligadvokater kan tilbyde jer. I finder også masser af nyttig information på hjemmesiden Hviidadvokater.dk, hvor I bl.a. finder en guide til boligkøb samt en prisliste over, hvad det koster at hyre en boligadvokat, og alle priser er inkl. moms. Eksempelvis koster det 6.500 kr. at hyre en boligadvokat i forbindelse med køb/salg af hus, andel eller ejerlejlighed, hvilket må siges at være en meget favorabel pris sammenlignet med andre boligadvokater og set i lyset af, hvor meget topprofessionel rådgivning, I får for pengene.

Topprofessionel juridisk rådgivning og gratis første samtale

I kan være trygge ved, at boligadvokaten gennemgår alle dokumenter som f.eks. salgsopstilling, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, energimærke, elrapport, tingbogsattest, servitutter og BBR-meddelelse. Der bliver først givet grønt lys af advokaten, når alle dokumenter er gennemlæst og tjekket, så I kan være helt trygge ved at underskrive købsaftalen. Tinglysningen og refusionsopgørelsen ordnes også af boligadvokaten, så I snarest muligt kan flytte ind i jeres nye hjem. Hvis I ønsker en gratis første samtale, kan I udfylde kontaktformularen på hjemmesiden Hviidadvokater.dk, og så vil I hurtigst muligt blive ringet op. Hos Hviid Advokater har de stor erfaring med hurtigt at kunne analysere jeres juridiske muligheder og rådgive jer bedst muligt. Samtalen er helt uforpligtende.

Flere nyheder