Sæt gang i polterabenden med et cocktailkursus

08 december 2020
Tina Høy

Skal I arrangere en polterabend for jeres ven/veninde? Og søger I noget sjovt, som alle kan være med til – og som I måske endda lærer noget af? At deltage i et cocktailkursus til en polterabend er både sjovt og oplagt og vil sætte godt gang i jeres særlige dag eller afslutte den inden en evt. bytur. Det giver endda point i fremtiden, for hvem elsker ikke en person, der kan lave gode drinks?

I Got Spirit

En polterabend handler om at fejre den ven eller veninde, der skal giftes, men også om, at deltagerne lærer hinanden lidt at kende inden brylluppet, for der er sikkert nogen, der ikke er mødt hinanden før. 

I kurset fra I Got Spirit er alt inkluderet i prisen. I kan selv vælge, hvor hos jer, de skal afholde kurset – om det er hos en af deltagerne eller udendørs på det sted, hvor I lige er på det tidspunkt i dagsprogrammet. Kurset varer 1-2 timer, og I kan vælge alle tidspunkter mellem kl. 09 og midnat. Bartenderen sætter jer grundigt ind i, hvordan I laver drinks fra start til slut, og I skal selvfølgelig også selv prøve at pynte og smage jer frem. I Got Spirit står for al oprydning, så I hurtigt kan komme videre eller fortsætte festen. På igotsprit.dk kan I se mere om cocktailkursus polterabend.

Drømmer du om at lege bartender?

Måske bliver I så inspirerede af kurset, så I fortsætter resten af aftenen med at konkurrere om at lave de bedste cocktails, og I husker, hvad I lærte lang tid efter.

Dem, I lærer fra, er nemlig dygtige bartendere, der har arbejdet på nogle af de bedste cocktailbarer i København. Så det er ikke kun sjov og ballade det hele – I lærer også fra de bedste. 

Hvis nogle af deltagerne ikke drikker alkohol, er gravide, kører bil mm., skal I bare sige til inden, så laver I Got Spirit nogle lækre drinks uden alkohol.
 
Den klassiske menu på cocktailkurset er:
– Clover Club; gin, hindbærsirup, æggehvide og citronjuice
– Espresso Martini; vodka, Fresh Espresso, Coffee Liquor og Creme De Cacao
– Classic Daiquiri; Angostura Rom, limejuice og Gomme
– Manhatten; Rittenhouse Rye Whiskey, angostura Bitters og Carpano Antica Formula

Flere Nyheder