Spar på energien – ikke på varmen – med en varmepumpe

08 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal familiens hus være lidt grønnere – og ønsker du at spare penge på forbrug? Så er det oplagt at tage et kig på opvarmning af boligen.

Der er stor sandsynlighed for at megen varme, og dermed energi, går til spilde i forbindelse med opvarmning. Dette koster penge og er samtidig skadeligt for klimaet.

Du behøver dog ikke at skrue ned for varmen og gå frysende igennem den lange kolde vinter blot for at spare et par håndører. Der er mange effektive tiltag du kan udføre for at gøre boligen mere klimavenlig og samtidig skåne familiens husholdnings budget.

Du kan for eksempel vælge at lade tag og ydermure på huset efterisolere, og sætte nye energi besparende ruder i alle vinduer. På den måde undgår du at fyre for spurvene. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på den samlede besparelse – også på længere sigt – kan du vælge at installere en moderne luft/vand varmepumpe.

image

Hvad kan jeg vinde ved at skifte til en varmepumpe?

En varmepumpe er her i 2021 det mest klimavenlige alternativ til fyret eller de dyre elektriske varmeapparater. Med en luft/vand varmepumpe kan du skære op til halvfjerds procent af din årlige varmeregning. Og det helt uden at skulle slukke for varmen eller skære ned på de varme brusebade.

Luft til vand varmepumpen er nemlig en del mere effektiv end dit gamle olie, pille eller gas fyr når det kommer til udnyttelse af den tilførte energi. Det betyder at du nedsætter dit energi forbrug uden at lide afsavn – og at du får temmelig meget mere varme for dine penge med en luft til vand varmepumpe.

Få hjælp til at vælge en varmepumpe som passer til dit hus

Det er selvfølgelig vigtigt at din nye varmepumpe har en kapacitet som sætter den i stand til at levere samme ydelse som fyret. Klik ind på Amalo.dk og se den aktuelle pris på luft til vand varmepumpe.

Flere Nyheder