Stil din opgave og få et godt tilbud hos Hviid

27 januar 2017
Amalie

På vej til køb af bolig i Odense? Står man som førstegangskøber af egen bolig går der ikke længe, før man opdager, hvor stor en del af handlen der drejer sig om juridiske dokumenter og processer. Boligens tilstand skal tjekkes efter, ofte af begge parter; miljø- og lokalplaner skal gennemses; ejerforeningens eller grundforeningens aftaler skal tages med i betragtning – og dette er alt sammen, før man når til den faktiske købsaftale, som i sig selv kan skabe store problemer.

Hvis man er uheldig, kan ét af disse problemer først indtræffe efter, købsaftalen er underskrevet; for finder man ud af, at man har skrevet under på noget ufordelagtigt som gør, at man som køber vil bakke ud af aftalen, kan man stå i store problemer. Når man underskriver en købsaftale skriver man nemlig automatisk under på, at man er blevet vejledt i købet. Og er dette ikke tilfældet – og overser man derfor noget i de juridiske papirer, som en professionel vejleder netop ville have set og rådgivet en om – kan det være svært at komme ud af aftalen. Havde man derimod rådgivet sig med en professionel inden, ville vedkommende ikke alene have spottet manglerne i aftalen. For med en juridisk vejleder i form af en boligadvokat kan man få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen, som betyder, at man uden videre problemer kan trække sig ud af aftalen igen, hvis ens advokat ikke kan godkende den – og dette også selvom man som købere selv allerede har underskrevet. Det kan altså betale sig at hyre en boligadvokat. 

Der er mange boligadvokater i Odense, da det er en stor by, og dermed et stort boligmarked. Men ikke alle boligadvokater har samme niveau af service – eller lige meget erfaring. Hos Hviid boligadvokater i Odense får du begge dele: et erfarent team med 27 år i branchen og mere end 12000 succesfulde salg på CV’et, med en mission om at bringe hver enkelt kundes sag, og dermed boligdrøm, i centrum.

Hviids boligadvokater har stor erfaring med at hjælpe boligkøbere helt fra starten af processen, hvor de som noget af det første anbefaler at få det førnævnte advokatforbehold skrevet ind i købsaftalen. Men Hviid Advokater tilbyder ligeledes hjælp til hastesager for de, der langt inde i handlen opdager, at de ikke kan overskue de mange juridiske dokumenter, der skal gennemgåes. For det er ikke kun den endelige købsaftale, som boligadvokaten hjælper med. Hos Hviid Advokater stiller du opgaven i det omfang du ønsker, den skal have – fra hjælp til hvert et lille skridt, til kun det aller mest essentielle – og du vil derefter blive givet et godt og fornuftigt pristilbud, som er til at overskue. 

Flere nyheder