Vælg en erfaren boligadvokat i Vejle hos Hviid Advokater

23 maj 2017
admin
Vælg en erfaren boligadvokat i Vejle hos Hviid Advokater

En bolighandel er ikke noget, man skal tage let på – især ikke, hvis man er køber, og står for at skulle optage lån i millionklassen samt binde sig til et stykke fast ejendom de næste mange år fremefter. Dit valg af bolig er på én gang et så personligt anliggende og så stor og gennemgribende en beslutning, at det kan få afgørende indflydelse på din fremtid, hvis du begår et enkelt fejltrin i forbindelse med køb af bolig.

For at undgå de værste faldgruber, kan det anbefales at opsøge råd og vejledning hos en erfaren boligadvokat. Du har sikkert kun været igennem en bolighandel ganske få gange i løbet af dit liv – din boligadvokat har været igennem tusindvis i løbet af sin karriere, og kender alt til hvordan man navigerer sikkert igennem boligmarkedet, som for lægmand kan synes uoverskueligt og uigennemtrængeligt.

En dygtig boligadvokat vil kunne gennemskue alle de mange dokumenter, som hører til en bolighandel. Det kan for eksempel være lokalområdets statutter og servitutter, referater af generalforsamlinger, husorden, tilsynsrapporter, og lokalplaner. Især det sidste er vigtigt at få med – de færreste overvejer, at lokale projekter kan få indflydelse på huspriser i fremtiden – og ikke altid i positiv retning. Det kan for eksempel være værd at tage med, om kommunen har tænkt sig at opføre en skole lige over for ejendommen, eller en børnehave i stue etagen. Det kan også være, at det kønne, åbne græsareal overfor skal udstykkes til etageejendomme – eller måske skal der de næste fire år graves ud til metro eller andet undergrundsbyggeri, hvilket kan medføre støjgener og eventuelle skader på husets fundament.

En dygtig og erfaren boligadvokat er din sikkerhed for en tryg bolighandel, hvor du undgår de værste overraskelser, både under og efter købet af din drømmebolig. Et stort plus ved at alliere sig med en boligadvokat er mulighedet for at få indført advokatforbehold i købsaftalen. Med et advokatforbehold kan du fortryde dit køb omkostningsfrit inden for fjorten dage fra du har sat din underskrift på selve aftalen – i dette tidsrum kan din boligadvokat kigge aftalen og andre dokumenter igennem og komme med sin nøgterne mening, baseret på sin viden om ejendommen, dine ønsker, og ikke mindst din økonomi. Hvis advokaten kan forudse, at du vil få problemer med boligen i fremtiden, vil han eller hun kunne oplyse dig herom, så du kan vælge at ophæve aftalen.

Boligadvokaten i Vejle fra Hviid Boligadvokater – din sikkerhed for et gnidningsfrit huskøb!

Flere nyheder